Wildplukken

Wildplukken, het lijkt zo gemakkelijk maar dat is het niet. Het is nog een hele klus om planten te herkennen of te 'de-ter-mi-ne-ren' zoals dat zo mooi heet. En niet alleen dat. Het frustreert soms ook. Als je voor de zoveelste keer met een plantje in je hand staat, en je tegelijkertijd het grote vraagteken boven je hoofd voelt op komen bijvoorbeeld. Al helemaal als je, zoals in mijn geval, graag indruk wilt maken op de leraar. Maar naast frustratie is er vaak ook het gelukzalige moment wanneer je wel een nieuwe plant herkent of als je dat éne plantje wel op naam hebt kunnen brengen. 

Wanneer je dan de wildgeplukte buit als een kunstwerkje op je bord ziet liggen is het feest compleet. Een lekker drankje erbij en je voelt je koning te rijk!

Zou je ook een keer willen wildplukken en de oogst willen bereiden én proeven?
Mail dan naar info@simple-food.nl