Bij Simple Food kunt u terecht voor een advies & ontwerp van allerlei soorten tuinen. Siertuinen, moestuinen, geveltuinen, strakke en formele tuinen, tuinen voor mensen met een beperking, tuinen voor het bedrijfsleven, diervriendelijke tuinen, natuurlijke speeltuinen. U kunt het zo gek niet bedenken. Zelfs wanneer u een balkon heeft kan Simple Food u van dienst zijn! 

uinen van Simple Food zijn natuurvriendelijk, mensvriendelijk, overwegend eetbaar en grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen. Ons uitgangspunt is het creëren van een zo natuurlijk mogelijke tuin in combinatie met de wensen van u als klant.

De natuur werkt zeven dagen in de week 24 uur per dag. Bij het ontwerpen van de tuin maken wij gebruik van de kennis die in de natuur voor handen is. Hierdoor heeft uw tuin minder onderhoud nodig. Onze werkwijze staat ook wel bekend als permacultuur. Door het gebruik van veel verschillende soorten planten die én mooi én eetbaar zijn, wordt uw tuin een prachtig plaatje die veel bekijks zal trekken. En wat is er nu mooier dan uw eigen tuin in te stappen en daar te plukken wat u nodig heeft? De tuin wordt een plek waar u kunt ontspannen en genieten, alleen of met anderen. 

Ontwerp
anneer u Simple Food vraagt een ontwerp te maken, zal er samen met u gekeken worden naar uw wensen voor de tuin of balkon. Door gebruik te maken van een checklist, brengen wij uw wensen en eisen in kaart.

Het ontwerp
Wanneer wij alle informatie geïnventariseerd hebben die nodig is, zullen wij aan de slag gaan met het ontwerp. Een onderdeel van het ontwerp is een beplantingsplan. Simple Food zoekt aan de hand van uw wensen en eisen de juiste planten uit, om uw tuin of balkon een perfecte uitstraling te geven. 

Interesse? Vul vrijblijvend het offerteformulier in!

OFFERTE