Koffie en thee kopen? Hier lees je waar je dat kan doen

Door de Corona crisis waren alle winkels tijdelijk dicht. Dat betekent dat je je thee en koffie dus niet in de winkel kan kopen maar moet bestellen. Gelukkig hebben twee broers jaren geleden al een online koffie- en thee webshop opgericht. Zij waren al lang voorbereid op de pandemie. Op de site kan je koffie, thee en alles wat je nodig hebt in je keuken kopen. Misschien is alles overdreven maar je kan er wel terecht voor bier, kruiden en keuken accessoires.

Passie voor koffie en thee

Café du Jour is opgericht door twee broers in 2015. Oorspronkelijk een afstudeeropdracht en uiteindelijk op de dag van vandaag een bevestigd bedrijf. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor koffie, maar ook de ambitie om een succesvol bedrijf op te richten (maar voornamelijk de liefde voor koffie). Bij Café du Jour draaien ze er niet omheen en doen ze niet moeilijk over wat ze hebben: goede koffie voor een goede prijs. De twee broers begonnen te experimenten met koffie en kregen al snel familie en vrienden over de vloer om bij hen hun koffie te halen. Dit leidde tot de beslissing om er een bedrijf van te maken.

Van alle (koffie) markten thuis

Op de site worden er verschillende merken koffiebonen aangeboden, waaronder Café du Jour’s eigen koffie merk. Ook andere bekende merken worden bij de broers aangeboden, zoals Lavazza koffieIlly koffie, Lucaffé en Segafredo (en nog velen anderen natuurlijk). Over de koffie weten zij veel te vertellen en aan te bieden, bijvoorbeeld hoe je je koffie moet zetten (bonen of gemalen en met wat voor apparaat), wat voor intensiteit koffie je wilt en wat voor smaak je lekker vindt (notig, chocolade en bloemig bevinden zich ook tussen de smaak opties).

Genoeg te vinden bij dit fantastische koffie bedrijf. Kijk op www.cafedujour.nl voor meer informatie of voor jouw koffie, thee en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *